Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir kadın, ayrıldığı eşinin 13 yaşındaki öz oğluna işkence yaptığını iddia ederek savcılığa suç duyurunda bulundu.
Alınan bilgiye göre, Fatma Altıntaş Giresun'da polis memuru eşi M.A'dan geçimsizlik nedeniyle boşandı. Boşanma işlemi gerçekleştikten bir süre sonra Fatma Altıntaş'a, 13 yaşındaki oğlu H.A'nın işkence nedeniyle hastaneye kaldırıldığı bilgisi geldi. Altıntaş, bunun üzerine hastanede ilk tedavisi yapılan oğlunu alarak Muğla'nın Fethiye ilçesine getirdi.
Altıntaş, baba M.A.'nın öz oğlu H.A.ya işkence yaptığını iddia ederek, şöyle konuştu:
''Boşanma davası bittikten 45 dakika sonra Giresun Emniyet Müdürlüğünden bir başkomiser kadın beni aradı. Çocuğumun darp edildiğini, kızgın şişle dağlanarak dövüldüğünü, hastanede yatmakta olduğunu, gelip teslim almam gerektiğini söyledi. (Gelmezseniz çocuğu sosyal hizmetler kurumu alacak) dediler. Ben hemen hastaneye koştum. Çocuğum çok kötüydü. Verilen ilaçlar sayesinde günbegün iyileşiyor. Çocuğumu bu hale öz babası getirmiştir. Olayla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundum.''
POLİS BABADAN İŞKENCE
Altıntaş, ''Boşandığım polis eşim bir kadınla birlikte oğlumu kum torbası gibi kullanmış. Bacaklarına defalarca copla vurulmuş, inşaat demiri getirilip, kızdırılarak bacaklarına sürülmüş'' iddiasında bulundu.
H.A. ise annesinden ayrıldıktan sonra kardeşiyle babalarının yanında kaldıklarını belirterek, ''Kardeşimi dövdüğüm için babam beni dövüyordu. Elinde cop vardı. Kızgın şişi bacaklarıma batırdı. Babam vurdukça ağladım. Hastaneye kaldırdılar. Kollarımı alçıya aldılar'' dedi.