P E K M E Z
P E K M E Z
P E K M E Z
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

P E K M E Z

Hoş Geldiniz İyi Eğlenceler Dileriz [Pekmez-Yönetim]

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

E-Okul Sistemi Çöktü......

YazarMesaj
Kubilay
admin
admin
Kubilay

E-Okul Sistemi Çöktü...... Empty
MesajKonu: E-Okul Sistemi Çöktü......   E-Okul Sistemi Çöktü...... Icon_minitimePerş. Ocak 21, 2010 8:34 am

Öğretmenlerin notları girdikleri, öğrencilerin karnelerinin hazırlandığı e-okul internet sayfasına girmede iki gündür sorunlar yaşanıyor. Sistemdeki arızadan dolayı işlem yapamadıklarını belirten okul idarecileri, arızanın bir an önce giderilememesi halinde öğrencilere yarın karne veremeyebileceklerini belirtti. Trabzon Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Köse, sistemde yaşanan arızadan dolayı, notların girilemediği ve karnelerinin hazırlanamadığını doğruladı. Sarı, bakanlık yetkililerinin sorunun çözümü için çalıştıklarını belirtti.Öte yandan, Milli Eğitim Bakanlığı web sitesinden yapılan açıklamada da "Millî Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri (MEBBİS)'nde meydana gelen teknik bir arızadan dolayı, e-okul sisteminde hizmet verilememektedir. Ortaya çıkan sorunun giderilmesiyle ilgili çalışmalar devam etmekte olup en kısa sürede sonuçlandırılacaktır." ifadelerine yer verildi.
http://www.pekmezforum.ace.st

E-Okul Sistemi Çöktü......
1 sayfadaki 1 sayfası